Uncategorized

Igår

Igår hade jag en perfekt dag. Började med att klippa och tona håret hos frisören Cicci.  2 timmars ompysslande och skvallertidnings-läsande i en frisörstol är skönt. Jag brukar besöka frisören var 6:e månad så då är det lika bra att passa på att stanna länge.
Sedan hade vi (Torsby Camping) besök av Torsbys kommunalråd Håkan Laack och TUABs (Torsby Utveckling AB)Åsa Gertling  som kom till oss för att höra, prata och diskutera framtiden för Torsby Camping AB. Vi framförde våra önskemål om bättre internet ute hos oss och lite annat. Det är ju fantastiskt att som företagare få ha nära kontakt och kunna samarbeta med kommunen.
Därefter hade jag ett långt, härligt möte med min favorittjej, ekosofi-anhängaren Linda. Och samtidigt som allt detta hände var jag med och budade på ett hus som jag nog inte kommer få men som jag drömmer lite om att få äga och inreda som studio/ateljé och galleri. Det är ett underbart exotiskt 50-tals hus. Min kille är inte lika såld men om jag köper det hänger han på. Budgivningen fortsätter imorgon.

Samtidigt stötte jag på Lasse som ville att jag skulle komma och prata en eftermiddag på Klarälvdalens folkhögskolas entreprenör-veckor. Om företagande och turism i glesbygd. Om jag ska vara riktigt ärlig så älskar jag att stå och prata framför stora grupper så det ska bli roligt, och ännu roligare är det att få visa bilder med projektor.

En otroligt händelserik och inspirerande dag bara sådär en vanlig onsdag i Torsby.

3 Comments