Hus, Mitt hus, Rattsjöberg, Recykle, Renovering

Renovering fortsätter: Liten toilette

I hallen vid grovingången har vi byggt en liten toalett. Ingen dusch utan bara en enkelt rum med handfat och toalett. Det blev brådis då vi skulle tapetsera så jag hann inte vänta på någon leverans utan åkte till Stuvbutiken som har tapeter i lager till bra pris (man får också lämna tillbaka oanvända rullar)

Jag hade först tänkt mig något svart, liksom franskt boudaire rum, men så vetter det mot sydväst och fönstret släpper in mycket ljus så jag tänkte om. Men det kommer ändå bli tjusigt med en kristallkrona i taket med beiga små hattar på. Handfatet kommer att få stå på en gammal grå kommod som jag har.

Jag tyckte verkligen det blev bra. Visst är det underligt. Man har hundratals nya tapeter att välja på, så tar man en tapet som är en kopia på den tapeten som gjordes 1880.  Den lär ju funka i 130 år till. Har man ett hus med själ och känsla så är den nog bäst att lyssna på den där själen och den där känslan. Taket är pärlspont som vi målat vitt.

Golvet är kakel och återanvänt från gamla rester av golv vi lagt tidigare Min mamma är fantastisk med färger och kan göra underverk bara genom att placera dem på rätt sätt.
Fortsättning följer…

2 reaktioner till “Renovering fortsätter: Liten toilette”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.