Okategoriserade

Sitter och jobbar




Har haft min MacBook Pro i ett helt år men har upptäckt Photoboot alldeles nu. Förstår inte varför jag dissat den tidigare.(För er oinsatta, det är datorns kamera)

Förstår att hemligheten med att få bra bilder där är att mycket ljus ska flöda in.

Tröjan som jag har på mig och som jag numera går runt i hela tiden har jag faktiskt beställt direkt från Island (för att på något sätt hjälpa deras ekonomi)

Skaffade en svart med vit krage till Jögga också.  (Vi är noga med att inte ha dem samtidigt)

De är fantastiska. Tunn stickad ekologisk ulltröja och alldeles mjuk. Kolla in deras underbara tröjor på Farmers market. Kostar 1/3  mot vad de brukar kosta i och med den sänkta isländska kronan.

De var väldigt vänliga. De har ingen vanlig nätbutik utan jag bara mailade dem om vad jag ville ha så skickade de dem. Det är en designer och en musiker som lanserade dem. Traditionella fast mycket tunnare.

 Tavlan bakom mig är 3x 1,5 meter och den kommer från min vän Fredrik Ödman




5 Comments

  • miss cloudberry

    hej fining! kanske ska slå till på en tröja jag med. springer runt i mammas gamla tröja från islande, men den har 30 år på nacken…

    tycker du fått bra kläm på håret, känns det bättre nu?

  • Helena H

    Martin! narcissimen är klart ett stort inslag i min värld. Tror att det handlar mer om självbild och att jag inte har nån annan att fotografera just här.

    Miss cloudberry! Slå till vet jag, tröjorna är underbara. Håret ja….jag har lärt ,mig lev med det, även om det kommer ta lång tid att få det utväxt.

  • Anonymous

    Snygg tröja 🙂
    känner igen att vi sällan går i stickade tröjor tillsammans.
    Varför vet jag inte…synd tycker jag.