Okategoriserade

Happy new year

Gott nytt år på er!!
Jag och världens vackraste kappa Odd Molly #355 Svain Tweed Coat brown firade nyår igår. Vi svirade runt och drack champagne ihop med sällskap. Den där kappan får mig att känna mig som den vackraste i världen. Det är i särklass det vackraste plagg jag någonsin ägt.
Vi hade ju förstås sällskap.
Och vi hade väldigt roligt!
Det kommer bli ett bra 2011.

2 Comments

 • Anonymous

  Bedårande, är ni bägge två! Har en Odd Mollyfråga… Försöker du alltid ”fynda” (rea, tradera, blocket osv) eller unnar du dig till ordinarie pris? Tycker du att det är lätt att sälja vidare?
  Har själv drabbats av detta beroende, i kläderna blir man till en primadonna!

  Tycker förövrigt det ska bli så spännande att följa renoveringen på ert hus!

  MVH
  Marie

 • Helena H

  Hej Marie!! Bra fråga. Ja, jag säljer alltid vidare efter ett tag men jag köper sällan till ordinariepris, kanske ungefär 10% , men det är svårt att få igen pengar direkt, man måste vänta ett år. Svårt att veta vilka plagg som kommer kunna säljas dyrare senare…helt omöjigt att veta faktiskt. Men i överlag får man tillbaka varje krona.
  Mitt tips är att hålla utik och handla från USA då dollarn är låg och när de har reor…de rear helt andra gånger än i sverige, typ mitt på hösten och så.
  Kram Helena