Personligt, Skidor, Viggo, Vinter

Idag powerwalk

Det var ett extremt uppiggande väder idag. Det var så ljust med den nyfallna snön (ca 2 dm kom det, nu har vi en meter snö) ute att ljuset hade kunnat konkurrera ut hundratals ljusterapitimmar.  Innan vi gick ut frågade jag Viggo: Vad vill du göra? Spatsera och flanera i tjusiga kläder? Åka en mil skidor? Eller powerwalka?
Han ville bara ut så snabbt som möjligt så jag drog på mig träningsmunderingen och gick på powerwalk. Men min träningsjacka är ganska tjusig ändå, jag fick den av min kärlek i födelsedagspresent. Jag får alltid träningskläder av honom, undrar vad det betyder?

Efter att vi hade powerwalkat en bra stund (förbi auktionshallen som har en spännande auktion på söndag) molnade det på så vi gick och fikade på fik istället.

Och så mycket bättre kan man nog inte ha det. Viggo är världens bästa sällskap, i powerwalk som i skidspåret som på flaneringsstråket.