Jag och mitt hår

Jag gör mig fin

I juli 2009 när jag fick reda på att jag var gravid slutade jag tona håret, måla naglarna, använda parfym, spraya håret, dricka vin (givetvis) och vara uppe sent på natten. Ja, jag blev en riktig renlevnadsmänniska på varje front. Det blev enbart ekologiska varor, gröna teér, Weleda hudoljor och delfinmusik och meditation rätt över. Jag funderade tillochmed på tygblöjor.

Sedan födde jag och jag kunde pusta ut litegrann men eftersom jag ammade höll jag mig borta från hårtoningar, färger, nagellack och parfym.
Nu slutade jag amma för sisådär två veckor sedan (han var 11 månader) så idag plockade jag fram mitt nagellackskit och började förtjusande lätt måla naglarna. 1 1/2 år sedan sist. Det var en underbar känsla.

Så ikväll gör jag mig fin med både skum, spray och lockar. Jag ska nämligen till hufvudstaden imorgon på viktigt möte så då måste jag vara fin. Vi tar flyget från Torsby.

Skruvlockarna som jag har är helt fantastiska. Det var Malenami som tipsade om hur man kunde få lockigt hår utan alltför mycket skada så jag blev helt såld. Revolution ifråga om att få lockar snabbt.

Jag älskar nämligen att ha lockigt hår, ja, jag blir liksom party då, av alla frisyrer jag haft så har jag alltid haft roligast i lockar. Läs mitt gamla frisyrinlägg.

Vi syns på fredag för då kommer jag tillbaka. (Lämnar datorn hemma och iphonen är jag inte så noga att blogga ifrån för bilderna blir så små)

Tjingeling!

2 Comments

  • VACKRA hem och interiör

    åh, ditt inlägg verkligen andas av din förväntan… så kul!! Tack även om tipset på hur man gör lockar ska läsa vidare ikväll när jag får mer tid… håller med om att man kommer mer in i en partykänsla med lockigt hår!!

  • Linaplina

    Men du, hur funkade egentligen dessa? Jag har också spanat på dom men håller mig till klassisk locktång och plattång än så länge. Får en känsla av att dessa bara skulle ligga i lådan och samla damm hos mig.

    KRAM