Okategoriserade

När Linda fyllde 40

Jag har bestämt mig för att dela viktiga händelser igen på bloggen. Att hålla liv i den i resten av mitt liv. För vår egen skull. För familjen skull. För mina egna minnens skull. För vår tribes skull.

När Linda fyllde 40 år 2014 hade hon en dekadent och magisk 20-tals fest.

När jag anlände 19.00 på kvällen låg röken tät i deras hall och ur högtalarna strömmade jazz och i handen fick jag ett vackert handslipat glas fyllt med champagne.

Det första jag fick göra var att plocka bort min gamla identitet och tilldelades en ny. Som ett slags rollspel. Ett mord skedde under kvällen och skulle redas upp bland alla gästerna. Där fanns kommissarier, bordellmammor, sprittillverkare och jazzmusiker i en salig blandning. Som hämtat ur Ray Celestins ”Maffioso”.

Det var sannerligen en magisk afton.

Jag somnade 07 på morgonen sist av alla.