Indien

Äntligen har jag en egen domän

Äntligen har jag fått min egna domän. Puh, det var svettigt och krävde en hel del is i magen. Min blogg har 1150 inlägg fördelade över sju år. Cirka 7000 kommentarer, 3000 bilder och ja, tiodubbelt så många ord. För ett ögonblick trodde jag att den skulle försvinnna i det stora blå (jag hade inte tagit någon backup på den men har gjort det nu)

Den här bloggen är ju lika mycket min egna lilla inspirationsdagbok som det är en blogg. Så ska ni byta domännamn på er blogg, se till att ha tid.

Som ni ser har den fått namnet www.hoshelenah.com. Så vad hände med www.helenah.se då? Jo, den ska nämligen bli mitt egna flådiga galleri och jag hoppas den är uppe och rullar i slutet av veckan.

Känns skönt nu, borde nästan unna mig en yogaretreat i Indien (därifrån kommer bilden)

Dessutom är det här första inlägget från en ipad. Tror det funkar fint. Tack mina vänner, ska bli jättekul att blogga nu.

5 Comments

 • Lingonberrie

  Äntligen!!
  Grattis till domänbytet och skönt att det gick bra. Jag försökte gå in här i går kväll och var lite nervös… 🙂

  kramar i massor och hoppas att bloggen fortsätter i många många år till

 • Christel S

  Följer din blogg med spänning,alltid lika spännande att se vad du skriver och lägger upp för bilder…sagt det tidigare,du är en inspirationskälla…kram!

 • Katinka

  Så roligt att att du känner så för bloggandet nu igen för jag har saknat dig när du var borta! Fast det vet du ju redan. Kram