Indien,  Resa

Vargavinter

Åh den här vintern är så lång, tycker ni inte? Jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv. Influenser på öroninflammation på förkylningar på influenser igen.

Jag är anmäld till Öppet spår (9 mil vasalopp) och jag har kört det förrut och när jag anmälde mig i maj månad var jag så förväntansfull och förtjust men just nu efter den här 2 veckors influensan känner jag att min kropp inte orkar det. Inte ens Kortvasan faktiskt. Jag orkar knappt någonting. Jag som brukar vara så inspirerad precis hela tiden. Jag som tror att inspiration är något som bara finns där hela tiden. Jag som aldrig varit arbetslös, inte ens sysslolös. Jag som har 100 projekt samtidigt och brinner som en kurrande katt i saker att göra, men just nu….tomt och ont i kroppen och tät i bihålorna.

 Jag skulle vilja ta med mig Viggo och Jögga och rymma den här underbara snöfyllda råkalla vargavintern som jag just nu nästan fått för mycket av. Jag skulle vilja ta oss till ett främmande land, eller till ett bekant land, sitta på en strand och borra ner fötterna i ljummen bakpulver sand. Ha en vy som den här från Goa i Indien där jag och min kompis var i för något år sedan.

Så ljuvligt det var. Högklassig yoga på morgonen, sedan fruktfrukostar, strandliv, ayervedamassage, fotograferingseftermiddagar och på kvällarna fantastiska middagar med det indiska kökets bedårande smaker och sedan dessa ljuvliga svalkande vindar från arabiska havet i Indiska oceanen.
Jag måste nog surfa lite resor tror jag.