Bröllop

Jag vill se min älskade komma från det vilda

Jenny och Anders bröllop kommer jag minnas. Vigsel ute i det fria just intill Glasfjorden. Det var enkelt, och väldigt vackert.

Det var speciellt på många sätt. Jag hade inte träffat vare sig brudparet eller en enda gäst men ändå var det som att jag hade mött dem alla tidigare.

De tog verkligen hand om mig.

Bilderna skulle innefatta vild natur. Inte gräsmatteklippt eller saxbestruket utan vilt och vackert. Det är rätt paradoxalt att man måste vara södermalmsbrutta för att kunna gå ut på ängsmarken i högklackat.

Vi försökte hela dagen. Men först när solen höll på att gå ner fick jag till det. Som ett Nick Drake omslag eller en Filippa K-reklam som min bordskavaljer beachvolleybollproffset Hannes sa.

Det var aldrig min intention, men jag är väldigt nöjd. När jag tog bilderna kändes det i magen. Det här är bra!

7 Comments

  • J

    Som du fotar ! Helt bedårande! Jag blir både lycklig & glad av dina bilder – vilka känslor fångade – tack!

  • Anonymous

    hm .. gifta sej ute i skogen, i en hage .. ska vara Stockholmare till sånt .. Innebär detta att vi lantisar egentligen borde gifta oss i tunnelbanan, eller på ett flashigt Stockholmskontor ?

    Visst skule du kunna göra nåt romantiskt av det också ? 😀

  • Madeleine

    Du fotar mycket fina bilder och jag ville bar ge dig lite cred för det. Gillar speciellt den här bröloppsbilden då bruden ”går” och mannen kommer efter, den nästsista på detta inlägg. Bra jobb helt enkelt!