Okategoriserade

1. A view I love

Jag tjuvstartar lite med utmaningen för jag ska åka bort i helgen på tjejresa. Men här är iallafall en utsikt jag älskar. Det fyller mitt hjärta att se dessa pojkar i badkaret. Badkaret med tassar som jag och min mor kånkade hem en gång. Det är i gjutjärn med täckt med ett annat material. Väger inte lika mycket som ett klassiskt gjutjärnsbadkar (som säkert väger uppemot 200 kg) men det här är nära på.

Bilden handlar för mig också om ett ansvarstagande pappa-skap. När jag och Jögga bestämde oss för varandra spelade hans roll att vara pappa på (han har en pojke som är 19 år) en stor avgörande roll. Jögga var ensamstående på heltid, och hans sätt att umgås med sin son och alla barn i allmänhet fyllde mitt hjärta med kärlek för denne man.
Han ser alltid barnen först. Står inte inte ut med ytliga vuxenmiddagar utan man finner oftast Jögga i barnrummet lekandes med ungarna. Han säger att det är ärligare där.
Han är grym. Alltid på barnens sida. Utan krussiduller. Ser alltid barnen först. Badar alltid med Viggo. Mer män borde vara på det sättet.

8 Comments