Viggo

#19 A lock

I det här faller tolkar jag A lock som en hårlock, en våg. Det har han många Viggo. Lockar som numera börjar likna en tjock man, och vi kan bara inte gå till frisören med honom. Hans hår är för fint. För magiskt.

Jag sitter och skriver ut julklappar, jag får alltid skäll för att ingen i familjen får några bilder på Viggo. Mormor får skriva ut egna från datorn. Skomakarens barn antar jag. Men i år blir det bilder i paketen.

Jag har en gammal Epson Stylus Photo R2880, som på den tiden jag köpte den var en riktigt bra en. Men jag skulle faktiskt säga att den allra bästa kvalitén får man om man skickar in bilder på prefix genom Crimson, och då på Akvarellpappret Fine Art Etch 300 gsm papper. Svindyrt men otroligt vackert, och det håller för evigt. Litet tips.

Fin 19:e december-dag på er!