Bröllop

Årets nyårsbröllop

Har jobbat mycket under jul och nyår, och när jag inte jobbat har jag spelat spel med släktingarna eller suttit alldeles apatisk framför TV-apparaten. Det är verkligen inte min stil att titta på TV hela dagarna. eller så kanske det var just det jag behövde.

Människor har kommit till mig under decembermånad med alla möjliga diverse önskemål om bilder, och det är så roligt.

Imorgon ska jag fotografera ett bröllop i Göteborg på Liseberg, isbaren. Härliga kulisser att jobba i.

___________________

Det var minus 10 grader när jag plåtade det här brudparet på nyårsafton. Tyvärr får man inte så lång tid på sig ute när det är så kallt. 

Men den här vackra bruden (som dessutom heter Rebecka, världens vackraste namn) klädde verkligen snön med sina svala färger. Ett par siberian huskeys i bakgrunden hade varit en krydda på imagen.
Skulle gärna vilja ladda upp många fler bilder här på bloggen men blogger tar sådan fasligt lång tid på sig att ladda upp och den tiden har jag inte. Eller så är det mitt internet som är långsamt.



6 Comments

  • Helena H

    Hej Martin! Intressant iaaktagelse…att jag har hittat min stil. Det måste jag få höra mer om hur du tänker.

    Hej Carro! Tack för dina fina kommentarer. Vinterbröllop är definitivt annorlunda, ett helt annat ljus och därför spännande.

  • Rebecca

    Hej Helena! Vad kul att se nagra smakprov pa bilderna lite i forvag! De ar jattefina! Ser fram emot att se resten av dem! Vi sitter pa ett internetcafe pa phi phi just nu. Har haft en underbar resa och aker hem pa lordag. Vi hors da.
    Kram Rebecca
    Ps: Klart de ska flyga in dig till Kao Lak! Varldens basta fotograf. Ds.

  • Helena H

    Hej Rebecca! Vilken kontrast med varma Phi Phi mot kylan som var när vi fotograferade! Välkommen hem! Det var så roligt att få fotografera er!