Uncategorized

I Bangkok

Star faktiskt inne pa Istudio i Bangkok. Den har staden pulserar. 

3 Comments

  • Åsa & Andreas

    Åhh va vi blir avundsjuka! Älskar Bangkok! Glöm för guds skull inte Chatuchak Weekend Market, Jim Thompson House och expressbåtarna på floden.

    Boka bord eller spontanbesök Sirocco – The Dome, som är en utomhusrestaurang och champangebar högst upp (63e våningen!) i State Tower på 1055 Silom Road och upplev den häftigaste utsikten vi någonsin upplevt till ljuva Jazztoner (www.thedomebkk.com).

    Köp oumbärliga Nancy Chandler´s map of Bangkok på en välsorterad bokhandel eller på marknaden vid Kampaengpet road. Då har ni alla möjligheter att uppleva Bangkoks fantastiska utbud av restauranger, shopping, sightseeing och marknader!

  • Åsa & Andreas

    Om ni ska göra någon sight seeing rekommenderar jag er att gå upp i ottan och besöka Wat Po med den vilande Buddan i guld (öppnar 8 på morgonen) och Grand Palace (öppnar 8:30). De flesta turister är sega och kommer dit senare, då värmen är som värst och trängseln är som störst. Glöm inte att bära långbyxor alt lång kjol (något Andreas glömde bort, så han fick låna ett par riktigt snygga blommiga byxor).

  • Helena H

    Åh tusen tack för alla råd. Vi stannade bara 3 dagar i Bangkok men jag hade kunnat stanna där mycket längre. Hann iallafall med lite shopping av klänningar som du kommer gilla.
    Vi hann oxo med sovande buddan, fast tyvärr mitt på dagen, 40 grader varmt…
    Massa massa kram. Jag berättar när vi ses!
    Kram