Musik, Torsby Camping, Torsby Camping Fröknarna Fräs

De senaste sju dagarna i mitt liv på mitt jobb


Ett litet urval av allt som hänt de senaste sju dagarna på Fröknarna Fräs, Torsby Camping. Jag hinner tyvärr inte fotografera alls mycket då vi är mitt i en regnig högsäsong.

Vad jag inte fått med här var Jenny med sin gitarr, trubadurerna Grund och Lissola, rockorkestern Christiania från Kongsvinger och lite till. Vad jag däremot fick med var:

Barnteatergruppen Artistum som åker runt i Sverige och turnerar med sin fantastiska föreställning ”Trollspöet”. De riggade upp på dansbanan och gav en underbar föreställning om att man alltid måste vara sig själv.

Åsa och Andreas kommer varje tisdag. De är mina största supportrar. De supportrar varandra rätt bra också.

En blivande brud som inte vill upp och sjunga inför publik.

Krogshowgruppen Echo.
Coytus på scen. De låter kanske lite som Volbeat.

Ulf.  En av de vackraste killar jag någonsin sett och hade jag inte haft fantastiska Jögga hade jag bjudit ut den här killen på stört. När jag sa det till vår kock Katrin sa hon ”men han är ju en helt vanlig fotbollskille?” ”Precis” sa jag. ”En helt vanlig fotbollskille med röst och gitarr. Vad mer kan man önska sig?”


Två av de mest lika människor jag känner. Min mamma (som precis fyllt 60, oj om jag har hennes gener) och min pojkvän som jag är nyförälskad i (eller gammelförälskad beroende på hur man ser det).

De sitter i världens vackraste bar. Designad, målad, snickrad, lackad av mig själv. Jögga äter faktiskt här och det är inte så ofta han gör så det var underligt att vi fick med det på bild.

Kockarna i köket som borde vinna pris för hantverk och kreativitet och världens bästa diskare och ståbasist Sonja.
Jag och min favoritbartender Nico som börjar bli orolig för sin Indienresa i höst (han ska vara borta från sin flickvän i 4 månader)

Helt ärligt är det här det roligaste jobbet jag vet, och det är nog bara för att jag har bestämt och grundat precis allting själv. Kontakten med musikerna, komponera meny, skapa en stämning, bestämma vin, göra annonser, ta hand om gäster, skopa glass, blanda drinkar och vårda min personal med de ömmaste händer jag kan.  Trots regn och regn och regn så tror jag att vi överlever. För som Candide sa till Pangloss: Låt oss nu odla vår trädgård.

Det är det hela livet går ut på.

1 reaktion till “De senaste sju dagarna i mitt liv på mitt jobb”

  1. Linda säger:

    Kan inte annat än att bara imponeras – Bakom varje framgångsrik kvinna står en….. tålmodig man….:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *