kärlek, Stil, Vänner, Värmlandstips

Min kille och min favorithatt

Kära Johanna flyttade upp till Östersund förra veckan. Jag visste att vi inte skulle få behålla henne här för evigt. En mode och musikintresserad skidtränare, klart överkvalificerad för vår lilla ort. Hon kom förbi och lämnade tillbaka den här hatten som hon lånade för exakt ett år sedan. Det var sjysst att få den tillbaka. Tänkte först ge den till henne som ett kärt minne från hennes tid i Torsby men den betyder lite för mycket för mig. Jögga klär i den. Han passar riktigt bra som cowboysare och jag är väldigt svag för cowboys och hade själv tänkt vara lite mer cowgirl i framtiden. Dessutom är det countryfestival i Torsby imorgon. 
Då behöver man sin hatt.

1 reaktion till “Min kille och min favorithatt”

  1. Lina säger:

    det är något visst med karlar i cowboyhattar. jag kommer nog aldrig att ge upp min lilla dröm om att bli cowgirl. valla djur är något av det bästa jag vet, bara inte hästen är för stor.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.