Viggo

Den här veckan

jag klarade inte av att sova borta från Viggo. Istället hade jag planerat att ta tidiga morgontåget till Göteborg från Kil, vilket jag givetvis missade med en minut pga av underkylt regn som jag inte hade räknat med. Så min vecka startade med att jag körde till Göteborg med min bil, 32 mil nonstop utan stopp. Hann precis in på föreläsningssalen på Hff (Högskolan för Fotografi och Film) där jag anmält mig till en distanskurs i den kreativa processen för att få lite input. Sedan spenderade jag hela dagen på den där fantastiska skolan i en klass jag önskar jag fick träffa mer och var omgiven av dessa väggar som andas fotografi, framkallningsvätska, blixtljus och den ändlösa processen att ta reda på vad det innebär att fotografera. Jag lovar, varenda människa i klassen var intressant. Så skönt att befinna sig inom ett par väggar där det inte är det kommersiella som får styra utan något annat.
Efter att vi slutat hann jag gå på stan i en timme, köpa mig en kaffe på NK och sedan tog jag bilen och körde hela vägen hem 32 mil i snöstorm.

jag stupade i säng kl 01.00.

Sedan hade jag möte med mitt kvinnligt företagande nätverk på tisdagkväll, och en kurs i ”Ditt fotografiska bildspråk”(som jag håller i) på onsdag kväll…

och nu har jag en hel massa att syssla med på datorn. Bilder som ska bli färdiga och annonser som ska godkännas och broshyr som ska tryckas och kök som ska ritas och fönster som ska beställas. Helst vill jag gå ut och åka skidor med min Viggo, för solen strålar men det är -17 grader. Men det slutar med att vi sitter här i soffan och gosar med varann och läser sagor för det är vad han behöver just nu och jag finns till för honom.

Ni undrar kanske varför jag har så mycket påställt när jag är mammaledig och bara borde finnas till för honom men jag har så mycket ideér så jag håller på att spricka.

2 Comments