inspiration, Mina klänningar, Outfits, självporträtt

Jag och mina klänningar: Pedz

Jag har världens vackraste klänning.  Kanske påminner den lite om Odd Molly men det är ett litet  thailändsk designmärke som heter Pedz. Jag köpte den i Siam center i Bangkok där nya, unga designers säljer sin alsters. De flesta kläderna var underbara men alldeles för små för en långbent och reslig kvinna som mig men det här satt som smäck.
Detaljerna, kvalitén, snittet, färgen, mönstret och ballongmodellen nertill är så bedårande vackert ihop. 
Sen har den fickor också. Praktiskt!
Stuket är lite japanskt så när jag har på mig den idag skänker jag lite extra tankar till Japan och de drabbade. Det är så fruktansvärt det som hänt så jag tror att vi inte fattar det. Min kärlek skulle åka till Japan om två veckor på jobbresa och vi har alla varit så avundsjuka på honom för det, men nu blir ju givetvis resan inställd. Åhå…..denna naturkatastrof kommer ha följder långt värre än vi anar.
_________________________

3 reaktioner till “Jag och mina klänningar: Pedz”

 1. Susanne säger:

  Hej

  Jo den är vacker och den liknar en odd molly skapelser.
  Riktigt vackra bilder du får. Du är bra på att fota.

  Ha en fin tisdagskväll

  kram
  Sussi

 2. Helena H säger:

  Ja den här klänningen är det ljuvligaste jag har. Jag tror jag ska ha den imorgon!! Kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.