franskt,  Inredning,  Kök

Planerar the kitchen of my dreams apropå renoveringen

Ni vet, jag renoverar ju mitt drömhus, och nu håller vi som bäst på med att bestämma detaljerna för köket. Jag letar ständigt inspiration och har drömt om the kitchen  de senaste 10 åren och är ganska bestämd på vad jag gillar och vad jag behöver. Känslan:


turqoise kitchen by Growers and Nomads

Uteslutande har jag kommit fram till att mitt drömkök har uthuggna grova trämaterial. Är en blandnig av franskt lantkök och amerikanskt 40-tal á la Julia Child. 
Det är ett kök man kan laga mat, till många. Njuta av ljusinsläpp och mat lagad på vedspis. Vitrinskåp och öppna hyllor. Gärna ha en känsla av restaurangkök. Färger i grått, vitt, turkost och beige. 


Bilderna kommer härifrån.

5 Comments

  • Susanne

    Vilka dröm kök. Jag drömmer om såna kök.

    Tack för dessa underbara bilder som du bjuder på

    ha en underbar dag

    kram
    Sussi
    (utanblogg)

  • Sofia

    Läckert värre! Härliga blandningar av stort herrgårdskök och lantligt rustikt. Det är nästan alltid det lite blandadesom blir bäst för enhetligt blir för uppstylat och opersonligt! Tack för att du delar din inspiration!

  • 'VACKRA hem och interiör

    Så mycket härlig köksinspiration du visar!!! Ska bli roligt att höra hur det landar… Mitt stackars lättpåverkade hjärta blev väldigt påverkat av bild nr 2… Inte lätt att bestämma sig när det finns så mkt fint att välja på.
    Ha en fin kväll!
    Kram
    Pia