Önskelista

Jag önskar mig i julklapp

Förutom att jag önskar kvinnlig jämställdhet, rättvisa, frihet åt folket i Syrien och dessutom allt det här som Underbara Clara skriver om, förutom det önskar jag mig också (utan innebördes ordning)
Några burkar med linoljefärg, gärna engelskt röd

Konstnärinnan Sarah Moons konstbok 12345 
En riktigt rejäl äkta Le Creuset gryta.
Då min favorittidning 25 underbara hem lades ner måste jag hitta någon annan inredningstidning som passar. Jag läser allt och köper säkert 5 inredningstidningar i månaden men jag är kräsen. Vill inte ha sterila, rostfria arkitekturhem som ser ut som väntsalar, nej, jag vill titta på varma ombonade egensinniga bohemchica konstnärshem där människor lever på riktigt. Kanske Country Living passar mig? De säger att den ska vara bra. En prenumeration tack!
Några kvadratmeter med Voltaire aqua från Marrakech Design.
och/eller Ninni Pastell. Ja, vad som helst går bra ifrån den här butiken.
Det här tältet som visas i Elle interiör julinumret. Tältet säljs av min favoritbutik Raja I Stockholm.
En Pigtail Beanie från OM i vilken färg som helst. 
Några rullar tapet från PIP-studio.
Det här vackra retrokylskåpet från Gorenjo (och mycket bättre pris än Smeg)
Ja, det var nog det. 
Så tipsar jag också om det här fantastiska julalbumet från She & Him. Grymt stämningsskapande.
Trevlig fjärde advent mina vänner.

3 reaktioner till “Jag önskar mig i julklapp”

  1. Katinka säger:

    Du önskar dig mycket vackert. Jag håller med om att tillrättalagda väntsalar inte går att leva i. Det ska finnas historier, berättelser i väggarna och i tingen, vara ombonat och ha ett liv. Du är så duktig på just det. Kram

  2. Katinka säger:

    Du önskar dig mycket vackert. Jag håller med om att tillrättalagda väntsalar inte går att leva i. Det ska finnas historier, berättelser i väggarna och i tingen, vara ombonat och ha ett liv. Du är så duktig på just det. Kram

  3. Helena H säger:

    Katinka! Klokaste kvinna som finns! Visst är det så!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *