Okategoriserade

Filmtips i juletider: Sherlock Holmes ”a game of shadows”

Den går på bio nu och den är verkligen värd ett besök.
 Fantastiska kostym, underbar scenografi, vackra bilder, starka karaktärer, spännande historia, kluriga gåtor och actionfylld underhållning.
 En riktig familjefamilj som kan ses på så många olika sätt. Så spelar vår egna svenska superstjärna en huvudroll, hon säger inte så mycket men hon syns. Hon är otroligt vacker. Sådär fulsnygg så hon blir ännu vackrare.
Ja, den här filmen njöt jag verkligen av på ett mycket okomplicerat och bekymmersfritt sätt.
Så ska ni gå på bio se den här.
(PS. Jag rekommenderar Huvudjägarna också. En norsk actionthriller baserad på Jo Nesbos bok. Oj oj oj vad spännande den var. En sådan där film man kan se och läsa på så många sätt. Grymt intressant samhällskritik och väldigt välspelat)

4 Comments