Andra fotografer, Andra fotografer Inspiration

Jag dog just litegrann…

Genom Me and Alice hittade jag till Brown dress with white spots och fastän jag är en sådan där surfare som surfar runt och hittar lite här och lite där har jag faktiskt aldrig tidigare snubblat över ett enda ställe med så mycket inspirerande bilder. Jag vet inte vem fotografen är, eller om det bara är bilder som är ihop-plockade . Säkert är att personen ifråga har en grym känsla.
Otroligt inspirerande! Jag vill krypa in i den här människans värld.

4 reaktioner till “Jag dog just litegrann…”

 1. Lingonberrie säger:

  Vackert så jag ryser och blir lycklig…
  MM

  tack så jättemycket för inspirationen,
  kramar!

 2. Lingonberrie säger:

  Vackert så jag ryser och blir lycklig…
  MM

  tack så jättemycket för inspirationen,
  kramar!

 3. Helena H säger:

  Puss hjärtat mitt!!

 4. Helena H säger:

  Puss hjärtat mitt!!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.