Personligt, Resa

På besök i Wadköping

När vi ändå var på besök i Örebro bestämde vi oss för att besöka Wadköping, en fin liten fristad i hjärtat av Örebro.
fast framsidan var ju ännu sötare. Säg är inte turkost världens sjysstaste färg?
Sen en leksaksaffär för barnen som jag verkligen gillade och som gav mig idéer om vad jag ska göra med ett av uthusen hemma.
Så jag själv i desperat behov av en frisör. Måste omedelbart vidta åtgärder!

7 reaktioner till “På besök i Wadköping”

 1. Studeravidare.se säger:

  Hej.

  Idag drar vi igång en tävling på studeravidare.se. Vill du också vara med och tävla? Du behöver bara nämna oss i ett blogginlägg och har då chansen att vinna Nya MacBook Air. Infomation om tävlingen finns under http://www.studeravidare.se/bloggtavling.

  MVH Studeravidaregänget

 2. Studeravidare.se säger:

  Hej.

  Idag drar vi igång en tävling på studeravidare.se. Vill du också vara med och tävla? Du behöver bara nämna oss i ett blogginlägg och har då chansen att vinna Nya MacBook Air. Infomation om tävlingen finns under http://www.studeravidare.se/bloggtavling.

  MVH Studeravidaregänget

 3. LitenElin säger:

  Så du är/har varit i stan! Wadköping är verkligen fint och skönt att strosa i. Hoppas ni haft det bra, och att Örebro behandlade er som sig bör! 🙂

 4. LitenElin säger:

  Så du är/har varit i stan! Wadköping är verkligen fint och skönt att strosa i. Hoppas ni haft det bra, och att Örebro behandlade er som sig bör! 🙂

 5. Sofia säger:

  Hi hi tänk vad olika man kan tycka, jag bor inte så långt från Örebro och stadsparken är ett favoritutflyktsmål. Jag älskar huset men tycker att färgen känns hel fel! Inte att jag har något emot turkost för jag älskar den färgen men för mig känns den galen på det gamla huset i wadköping! Kul att man kan se det helt olika!

 6. Helena H säger:

  Sofia!! Vad konstigt…först tänkte jag..oj vad det ser lustigt ut, men sedan kände jag att det turkosa huset var som en udda liten juvel i sammanhanget!! Kram vad spännande

 7. Helena H säger:

  Elin!! Jag hade ringt direkt om vi stannat längre, var bara där i 18 h så det var brådis. Kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.