Vasaloppet

Vasaloppet

”>

Så otroligt roligt. Igår följde jag av en slump med upp till Mora och Vasaloppsmålet och blev så peppad av Daniell Tynell och Sandra Hansson och festen att jag idag redan har bokat en Vasaloppstart till år 2010. Nu har jag verkligen något att se fram emot.

På bilden av mig ser ni att jag har en såkallad täckkjol. Min resa upp till Mora var så spontan att jag varken hade täckbyxor eller min kamera med mig. Som tur var fick jag låna dena täckkjol av Nina på PN sport. Min lilla klena Leica fanns dock med i min ficka. Dock inget instrument att fotografera sport med men jag fick iallafall en bild på Gustav Vasa och en bild på Jögga då han kom i mål.
1 reaktion till “Vasaloppet”

  1. Pernilla säger:

    Åh tänk om jag vetat att Jörgen skulle åkt så skulle jag hejat lite extra! Jonas var speaker i Smågan och jag följde med som sällskap, såg varenda åkare som gled förbi… Hälsa honom så gott! Pernilla

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.