En svensk klassiker

Efterlyser träningskumpaner

Idag fyller jag 29 år. Jag fick en pulsklocka av min kille. I julklapp fick jag ett par cykelskor. Sådana som man sitter fast med fötterna i pedalerna.Har hört att vissa hoppryttare även använder sig av dessa.

Jag undrar vad de här presenterna innebär. Undrar om det är därför jag är så kär i honom. Utan honom skulle jag kanske inte överleva. Jag skulle bli tjock och fet med högt kolestrolvärde och sitta framför datorn hela dagarna och jämföra min blogg med andras på bloggtoppen. Men som tur är har jag nu ett träningsfreak till älskare och enda sättet att få hans uppmärksamhet är att hänga på honom ut och träna.

Tack så väldigt mycket för det.

Jag vet inte om jag valt det medvetet eller omedvetet. Jag vet bara att jag aldrig skulle vilja vara med någon soffpotatis.

Jag är medlem på träningsguiden.se.

Men jag efterlyser fler att jämföra mig med, som för att peppas. Gå därför in där och anmäl er, börja för dagbok över era träningspass och adda mig (frosthelena@hotmail.com). Det är väldigt trevligt och väldigt inspirerande. Kan tyckas tidskrävande men det är det inte. Lägg bara in passet på cardio, under distans, så kommer det upp kolumner med längd och tid. Sedan får ni ut all möjlig statistik över er träning… .

Om ni inte tränar så börja med det. Det är livsnödvändigt. Speciellt för hackers som sitter framför datorn hela dagarna. Om man vill leva ett långt liv vill säga.

7 Comments