Äventyr,  London,  Resa

Summering av helgen

Hejsan kära vänner
Nu är jag tillbaka ifrån London. Hoppas att ni förlåter några dagars ickebloggande. Iochförsig kom jag hem redan i måndags men jag behövde komma ikapp lite.

Det var fantastiskt att få träffa Corin igen. Jag brukade känna henne som en ung flicka men det var en stolt dam, en kvinna som träffade mig nu.

Det är spännande att umgås med andra fotografer, att plåta ihop. För fastän man har samma utgångsläge, samma ljus, samma ram och kanske tillochmed samma kamera så kommer bilderna aldrig någonsin att se likadana ut därför att man har olika ögon. Olika temperament. Olika syn.

och Corin hade köpt sig en fantastisk våning med trädgård och stort vardagsrum.
och i vardagsrummet hade hon en inspirationsvägg med konst hon beundrar, så varje morgon hon vaknar   ser hon sin vägg och vad hon måste leva upp till.
Så skulle hon måla sitt vardagsrum men var inte helt säker på färgen, så då hade hon målat två testväggar för att hitta rätt. Men jag tyckte det var grymt vackert, nästan som poesi. Det är visst så här man ska göra när man ska hitta rätt för att se hur färgen artar sig i lika ljus.

Corin tog bilder på mig i sitt kök med underbart västerljus.

och överallt vacker konst i fina ramar

stilla och behagligt jus

en bokhylla fylld av spännande konstlitteratur och fotoböcker, och Corin framför sin entré

och några hundra meter från hennes hus fanns den mest spännande park, Darwins Park. Dinosaurier från 1800-talet (så som de då trodde att dinosaurier sett ut)

det var Corins favoritplats

och Viggo skulle faktiskt älska den

Ja, det var det för idag. Imorgon ska jag berätta om allt det andra.

12 Comments