Okategoriserade

Blue

Bildkälla “The Persistent Dream of Youth” av Christopher Pugliese
Hej ni kära. I måndags på den kvinnliga företagsträffen pratade vi om att bloggen som fenomen snart skulle vara död. Tänk, det tror jag inte på, och som jag sagt tidigare så kommer nog jag att blogga i hela mitt liv. Ända tills jag blir en gammal skrynklig tant.  För ordet och bilden och kommunicerandet är det mest spännande jag vet.
Den här bilden heter Weather Balloon falling back to Earth
Jag tycker den är så vacker. Jag känner mig lite så just nu, har så mycket att göra.

Kram så länge

4 Comments

 • VACKRA hem och interiör

  Vilka vackra bilder!!! Nej, någon död tror jag inte på i detta sammanhang, det är ungefär som när kommunikationsminister Inez Usman på sin tid sa att internet bara var en dagslända…. Internet gör det ju dessutom möjligt för människor med små intressen att även hitta sina gelikar world wide. Man ser ju tydligt hur internet, bloggar, sociala medier förändrat bilden på många områden, exvis cd-försäljningen, annonsförsäljning mm. Kanske får vi även se minskade upplagor i tidningsbranschen snart också, vem vet…

 • Foto - EmoSuss

  Tror inte heller att bloggar kommer dö ut, inte med tanke på vilket vidlyftighet det finns. 🙂
  Otroligt vackra bilder! Blir helt stum vid första bilden. Galet

 • Helena H

  Hej Pia. Visst är det så, och kanske är det så att bloggandet kommer att avta men de som är ihärdiga blir desto större? Tidningsbranchen tror jag också på. Aldrig har det väl sålts så mycket tidningar som nu. Bilden som intresse har nog vuxit. Kram