a photo a day, fotografi, Mat

A photo a day

Jag brast direkt på min egen utmaning, men jag tänker fullfölja den, lite retroaktivt. Har haft en oväntad internetfrifri vecka. Det är så behövligt. Vet ni, när man slutar att titta på tv´n, datorn, ipaden och iphonen blir det plötsligt ett helt hav av tid över. Vi pratade om det jag och min kille. Att plötsligt så fanns det tid över. En underbar tid som man knappt vet vad man ska göra utav. Det är så sällsynt och känna så.
Men bilden ovan har jag tolkat DIY (Do it yourself) Det är ju så poppis nu, och jag älskar det. Det mesta kan man göra själv, och kan man inte så kan man alltid fråga någon annan eller googla. 
Jag ville helt enkelt ha lite chiliolja. Hade en massa chilisar som skulle bli gamla, och en hel del fin olivolja från mitt café.  Jag hällde upp olivoljan på fina flaskor som finns att köpa på IKEA för nitton kronor. Vipps så har man en fin chiliolja att ringla över pizzan (som man gör i Frankrike). I några andra flaskor hade jag vitlök. Men man kan ju också använda citron, fikon eller vad man vill. Olja är ju konserverande i sig.

The last thing I bought.
Det sista jag köpte var det här vackra fatet från Granit. Så perfekt i vårt kök. Och så perfekt att fotografera rustiskt på.  Ser ni vilka frön/ingredienser jag hällt upp?
Och ett ljud jag hörde. 

Syns snart vänner!
Fortsättning följer.