a photo a day, Barn, Viggo

#13 Något från min barndom

Ja, inte de här pepparkakorna då utan bara grejen med att baka pepparkakor. Det har jag inte gjort sedan jag var typ 11 år. 
Men nu har jag ju ett sådant fantastiskt kök så det finns inte chans att komma undan dessa julstökstraditioner. Dessutom finns det så roliga former. Kameror, bokstäver och sniglar.
och det har ju med detta att göra att det plötsligt finns barn i mitt liv (säger jag förvånat, han fyller ju faktiskt 3 år i mars min allra största kärlek)
Men pepparkaksbakande är en sådan förträfflig barn/vuxen-sysselsättning. Kan faktiskt inte komma på något bättre pyssel. Lätt, enkelt, gott, roligt, kreativt, lite kladdigt och dessutom så doftar det så gott.
Something from my childhood. Have not been baking gingerbreadcakes since I was 11, but suddenly I do. Thanks to Viggo, my son!

1 reaktion till “#13 Något från min barndom”

  1. Njut Av Livets Goda Ting säger:

    Hej du 🙂
    Visst är det mysigt och härligt att baka pepparkakor, lika mycket deg i mun som på plåten 🙂 Jo men visst, min bror är hovmästare på Story Hotel, så där hänger jag när jag jobbar i Stockholm 🙂 Vardagslyx!!
    Kram på dig.
    Jessica

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.