Uncategorized

Högkonjunktur

Om ni tänker på det. Det är högkonjuktur. Det går bra för alla förutom för auktionisten som samlar på konkursbon. Han sa att det var dåliga tider för ingen går i konkurs.

3 Comments

  • Miss Upsey Daisy

    Tänkte på vad du skrev till Niclas (?). Jag har ju också en fasad där jag är rätt flamsig. Det är nog inte hela sanningen men lika så som dig vill jag faktiskt inte att människor ska ta del av den sidan hos mig. Där jag drar jag min gräns.

  • Fotografinnan

    Ja, Daysan. Jag förstår inte varför man ska lämna ut sitt liv bara för att man skriver på en blogg. Man berättar väl inte för alla som man möter på gatan att man har ont i magen just då, liksom.
    DEt finns några bloggar som jag följer ibland som lämnar ut allt och jag kan inte låta bli att tycka att det är intressant, men samtidigt väldigt sorgligt att man vill göra det. Att bli så skör…vem som helst kan trampa på en. Den personliga integriteten är alltför viktig anser jag.

  • Miss Upsey Daisy

    Håller med fullt och fast. Man vet faktiskt inte vilka som läser och nu har det börjat komma ganska många på min sida. Du har ju dessutom gått ut med namn och foto så då blir man ännu skörare. Jag menar.. det är ju inte heller så att jag berättar ALLT för ALLA vänner heller om det skulle vara något. Man väljer ut förtroende för vissa vänner.