Uncategorized

Karaoke

Jag är jätteduktig på en massa saker men det finns de grejer jag tror att jag inte kan och en av de sakerna är att sjunga.

När jag var 12 år fick jag vara Lucia (för att jag hade så långt mörkt hår och var längst i klassen, se bild)  Min fröken sa då till mig att om jag uttalade alla orden ordentligt i solosången skulle det inte höras att jag sjöng så dåligt. Min fröken var snäll i övrigt och ville säkert inget illa men det satte djupa spår. Jag har hållit mig borta från sången sen dess men ibland kan jag inte låta bli att tro att det bor en liten sångerska i mig iallafall. 

Så igår vet jag inte vad som hände, kanske var jag inspirerad av Mamma Mia och hög på mina väninnors graviditeter runt mig för jag bjöd jag upp Albin (som är körsångare) på en karaokeduett med mig och tillsammans rev vi av Abbas Gimme Gimme Gimme och jag satsade stenhårt på svänget och fotarbetet och jag njöt av varje sekund av att stå på den där scenen med folk dansandes nedanför (nåja de 20 som var där iallafall) Jag var dessutom helt nykter och alldeles klar.
Jag blir så stolt över mig själv då jag gör något som jag egentligen inte alls vågar. 

På bilden ser ni Albin och hans gravida fru Emma. De sjunger karaoke tillsammans hela tiden..