Egypten, Porträtt, Resa

You shimmer like gold

Jag drömmer i hemlighet om att få plåta mode. Jag vet att det är en sådan liten klick som får syssla med det. Modemagasinen jobbar med agenter och anlitar alltid samma fotografer, oftast varvar de mellan 5-6 stycken olika . Fotograferna själva säger att det är inte på modereportagen som de tjänar pengar men de är roligast att göra därför att de ofta har fritt spelrum.

Om 200 år kommer man att titta tillbaka på den här tiden och säga att bildkonstnärerna i 2000-talet hade sin scen i modemagasinen, för det är i modemagasinen som man hittar de i särklass mest spännande bilderna av idag, kolla in en av de bästa här.

Guldstänkta Anna-Lena poserade för mig i en liten amfiteater förra veckan. Vi lekte lite modefotografering. Vi passade på, solen står bara i den här vinkeln några minuter, det är min favorittidpunkt på dygnet. När allt blir till guld.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *