Torsby Camping, Torsby Camping Fröknarna Fräs

Radio


Idag ringde det en fantastiskt trevlig kvinna från Karlavagnen på P4. Hon hade googlat på campingplatser och hittat vår campinghemsida och tyckte att den verkade spännande och speciellt VD´n (jag alltså), så klockan 22.20 ringde de upp och jag satt på stranden på campingen och vågorna kluckade in  och jag drog en massa valser om vår fantastiska plats och dess historia och livet kring och runt campingliv och programledaren var så otroligt trevlig och helt ärligt är det en fantastisk känsla att var med på direktsänd radio rätt ut i Sverige medans fåglarna kvittrar runt en och himlen luktar regn och vågorna skvalpar in och ens anställda kommer med en kaffedrink och det ger mig samma känsla som det alltid gör att jag gärna skulle jobbat med media och helst som programledaren för något roligt livsstilsprogram där jag får fnittra och kvittra och fråga och flamsa så mycket som jag bara vill .

Puh, det vart en lång mening.

Nu var jag ju bara i radion 5 minuter men Niko sa att jag lät entusiastisk och glad, mamma sa att jag pratade för fort men att jag gav intrycket av att hela livet är en dans på rosor, Markus tyckte att jag lät som en dryg brat och Jögga tyckte att jag inte lät programledare få en syl i vädret och att jag lät andfådd.  Skulle man inte bli andfådd av att försöka säga så mycket som möjligt på endast 5 minuter?

Generellt sett var jag säkert mycket personlig och alltför klämkäck och optimistisk. Precis så som jag är alltså.  Om ni har tid kan ni ju lyssna här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *