Uncategorized

Romantik

Det var ett tag sedan som jag hade tid att se på tv. En liten bebis, 2 jobb, en flytt från ett stort hus till 2 mindre, öroninflammationer och säsongsavslut på campingen, ja, det finns verkligen inte tid för att se varken film eller tv-serier.

Men häromdagen när det regnade och Viggo sov kröp jag upp i soffan och lät mig omhändertas av tredje säsongen av True Blood  och blev verkligen helt hooked igen. Säsong 1 och 2 såg jag när jag var höggravid och inte kunde röra mig (säsong 2 såg jag på två dagar)

True Blood är fantastiskt. Miljön, mixen av Louisiana-hetta och uråldriga vampyrer är så roligt. Musiken, all sex, alla underliga karaktärer. Alla trashiga typer i husvagn och alla läskiga varelser som kommer fram i mörkret. Och allt det jag gillade med säsong 1 finns det massor av i säsong 3. Lafayette är bäst, och en ny favorit i den tredje säsongen är den helt urflippasde typen Franklin som jag liksom får någon slags hatkärlek till. Verkligen bra underhållning måste jag säga.