Design, Photoboot, Stil

Paket på posten

Tänk vad lite som kan göra en glad i mörka oktober.
Idag fick jag ett paket ända ifrån USA med den absolut snyggaste huvtröjan jag sett i hela mitt liv. Victorianskt snitt. Formen, detaljerna, färgen..och helt i bomull. Jag har aldrig varit så såld på ett märke förrut. 40 gradig tvätt. I like! Härligt när funktionella morsor få vara riktigt snygga. Känner mig som en liten hipp alv-mamma.
Det tog bara 10 dagar att få paketet. Däremot har jag beställt ett annat också som verkar vara på språng men jag hoppas det dyker upp.

Märket som jag blivit helt såld på heter Praire Underground. Handlat från Fitts & Company.

Foto: Min mac.

2 reaktioner till “Paket på posten”

  1. Leja säger:

    oj, vad den var fin!!

  2. Tanten säger:

    Vilken härlig blogg!

    /Tanten

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.