Familj, Studio

Vår studio/ateljé

Det här med fotoateljé/studio är alltid ett lite komplext ämne för mig. jag vill inte jobba för mycket i studio, det var inte där jag började, det var ute jag ville vara. Men samtidigt vill jag inte vara utan en, måste ha en för mina fonder och stationära blixtar och företagsfotograferingar och projekt jag kommer på.
Den får heller inte vara för dyr eftersom jag inte vill bli beroende av att få in en viss summa pengar varje månad, samtidigt får det ju inte vara vilket ruckel som helst. Det ska vara högt i tak och plats för scenografi och fonder.
Jag har flyttat in och ut ur olika studios och har haft en komplex relation till det. Inte riktigt trivts. Mögliga lokaler, lågt i tak, kalla dragiga ställen. Fel läge. 
Men så bestämde sig min syster för att fullfölja sin dröm och färdigställa sin ateljé som hon tänkt måla tavlor i.  Där får ju jag plats också. Så med lite hjälp från olika håll håller vi på att färdigställa en riktigt grym ateljé med högt i tak, stora fönster och sjöutsikt på hennes gård.
Centralt i den lilla byn, några kilometer från den större byn. Det är perfekt.
Nu ska vi bara hitta en liten kamin och måla väggarna vita så är saken biff.
Det är underbart.
Jag har nog sagt det förrut men kan säga det igen, min syster är den godaste och varmaste människan som finns. Hon är djupt social i hjärtat och har ett kall i livet som lärare.  Hon är självständig. Har eget hyreshus, barn, egen gård och väldigt, väldigt många vänner.
Jag är den gladaste systern i världen som har henne.
Nu skulle det ju platsat att ha en närbild på henne men det får bli på oss och vår studio idag istället.

1 reaktion till “Vår studio/ateljé”

  1. LitenElin säger:

    Ett ord- WOW!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *