Dans, Personligt, Uppdrag

Ljuvligt

Jag har haft ett väldigt roligt jobb i veckan, och här är en liten nyans. Det vart så vackra bilder och jag får ju inte visa dem än.

Annars har de sista 5 dagarna gått i ett. Arbete, babysim, möten med brudpar, campingen, annonser, och nu är det meningen att jag ska åka till Göteborg imorgon och sova min första natt utan Viggo. Vet inte hur det ska gå. Om det överhuvudtaget går.

1 reaktion till “Ljuvligt”

  1. Petra säger:

    Det kommer att gå jättebra att sova utan Viggo! Fast man slappnar inte riktigt av! William va 8 månader första gången han sov hos farmor, Noah har än inte sovit borta (men har en planerad natt han ska sova hos farmor å farfar, i slutet av feb.) Lycka till med ensamnatten, eller vad man nu säger 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.