Andras bloggar

bloggtips

Min kära gamla bästis Anki är gästbloggare på Sunnebloggen. Det är en blogg som Sunne kommun har och som de låter kända entreprenörer och Sunneprofiler blogga på. Ta en titt vet jag. Anki är den finaste människan som gått i ett par skor.

Bilden är tagen av mig, i Sydafrika, under vår studenttid där. 2002. Analogt, mellanformat, framkallat i färgmörkrum och sedan scannat in av mig.

Sedan har Anki målat en fantastiskt fin tavla från samma sekvens som hämger på Tossebergsklätten. Hon överraskade mig med tavlan i somras och när jag såg den blev jag så glad. Bilderna kom tillbaka, fick liv igen. Hon är en grym konstnär.

4 reaktioner till “bloggtips”

 1. Anki Yafele säger:

  Oj, tack Helena! Vilken draghjälp.
  Badkarsbilderna är härliga.
  Jag saknar vårt gamla badkar och den här tiden i Sydafrika.

  Torsby kommun borde väl också ha en blogg?!

 2. Anki Yafele säger:

  Oj, tack Helena! Vilken draghjälp.
  Badkarsbilderna är härliga.
  Jag saknar vårt gamla badkar och den här tiden i Sydafrika.

  Torsby kommun borde väl också ha en blogg?!

 3. Helena H säger:

  ja, de borde de ha faktiskt. håller med, men Sunne är liksom lite mer för skrift…ordet på nåt sätt. Kram

 4. Helena H säger:

  ja, de borde de ha faktiskt. håller med, men Sunne är liksom lite mer för skrift…ordet på nåt sätt. Kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.