Inredning

Nedslag i eftermiddag

Först och främst: Imorgon söndag är det auktion igen på min favoritauktionshall Danielssons auktioner. I stort sett kommer hela mitt hem därifrån, men sedan de började med nätbudgivning har priserna gått upp väldigt mycket så möjligheterna att göra rejäla fynd har nog tyvärr försvunnit.  Men det är ändå väldigt roligt att kunna buda på nätet. Kan rekommendera att titta in då och då för det finns roliga saker, imorgon så auktioneras det ut fina gamla skolplanscher. 
På senaste auktionen budade jag hem denna stringhylla som vi satte upp i eftermiddag i vårt lilla lilla kyffe som vi bor i ganska tillfälligt medans vi väntar på att det blir sommar och vi kan flytta. Hyllor behöver man alltid och jag älskar stringhyllor. Kolla bara in på allt man kan göra www.string.se
Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska ha i den. Så länge får våra Dalahästar stå och blicka ut från mittersta hyllplanet. Det är en Dalahäst från varje Vasalopp vi kört, minus några.
Och häromdagen så inhandlade jag den här fantastiska Bambilampan till Viggo. Jag blev så glad då Pia på Vackra hade tagit hem denna lampa då vi har en kaninlampa sedan tidigare och jag tycker så mycket om den. Pias butik Vackra är nog universums finaste butik.  Hon säljer inte bara Bambilampor utan massa vacker inredning och en massa fina kläder från Branting, Ewa i Walla och Ester Elenora.
Ta en titt om du har vägarna förbi. Eller som en brud sa som jag fotograferade: Det är en sådan där butik man vill ta med sig hem. Ni fattar. 
Lille Viggo får bara längre och längre ögonfransar och han charmar så man trillar av stolen.
Och jag är nyklippt. Av Andreas 18 år som aldrig tidigare har klippt en tjej utan endast någon killkompis. Men han har bra saxar så det funkade fint. Han fick fria händer (visst är jag modig)

One Comment