Skor, Sommar, Stil

No blues with happy new shoes

Min kompis Anna-Lena hade på sig ett par fina ljusblå Swedish hasbeens som hon gick och trallade i för att de var så sköna. Jag har ju sett de där skorna på olika ställen men alltid totaldissat dem därför att jag fått för mig att träskor inte är sköna att gå i.  Men vänta nu, i högstadiet gick ju alla raggare runt och släpade fötterna i träskor och verkade tycka att det var livet så så illa kan det ju inte vara. Så jag provade ett par smällkaramelliga och ville inte lämna dem. De var inte de billigaste men inte heller de mest diskreta, så de fick följa med mig hem (jag behövde nya finskor då mina fötter har växt en storlek efter att jag fått barn, visst är det konstigt)
Och visst passar dessa glada fint mot körsbärsblom och ljus sommarnatt?

7 reaktioner till “No blues with happy new shoes”

 1. Minoo säger:

  har också kikat på dem – är ju så ljuva – tyckte även om den modellen med rosetten på. Har hört att Hasbeens töjer sig och blir sköna med tiden…

 2. Lingonberrie säger:

  ÄÄlskar dom! Helt ljuvliga och du var så fin med klänningen till. Jag provade två modeller i Stockholm på Mathilde men tyckte att de var ganska smala framtill. Ljuvligt söta och något som jag går och tänker på som framtida köp.
  Kramar till dig vackra kvinna och det var kul att se dig på Barkarby…!
  L

 3. Lina säger:

  Det är verkligen sååå fina! Fick bonus igår så jag kanske ska unna mig ett par, bara jag lär mig gå i klackar 😉

 4. Karin Lundberg (fd. Engström) säger:

  Gå in på http://dalaclogs.se/ och kika, då får du skor som är gjorda av en från Vägsjöfors 🙂 Eller om du har vägarna förbi Oxberg så tycker jag du ska kika in i fabriken/butiken så kan du få beställa skorna precis så som du vill ha dom.

 5. Miss Upsey Daisy säger:

  De är att dö för. Sugen på att testa sjäv..

 6. Helena H säger:

  Åh käraste vänner!! Minoo, du har nog rätt…..jag går och går i dem.

  Lingonberrie, det var så roligt att träffa dig i sthlm!!!Förstår att ni hade det grymt er em inne på OM.

  Lina. Sant, dessa känns inte som klackar faktiskt. helt godkända.

  Karin!! UNdrade så vart er fabrik tog vägen…men jag vill gärna ha ett par med dalamålning på, fixar ni sådana? Ska kika in hos er definitivt!!!

  Miss Upsey Daisy…they are!! Prova!!

  Kram

 7. Karin Lundberg (fd. Engström) säger:

  Rekomenderar verkligen att Ta turen till Oxberg och besöka butiken, där kan du även få skorna precis gjorda för din fot och kombinera läder, målning, modell. Maud har mycke annat fint där också! Du får säkert kika in i fabriksdelen också- folk brukar bli förvånade över hur ”enkel” och liten den är! Såå..ta med dej familjen (eller mor din?) till Oxberg när och OM du får tid. Butiken ligger i Oxbergs gamla lanthandel, vid avfarten till Sälen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *