Andra fotografer, Andra fotografer Inspiration, Viggo

Caroline Dahlen-ny kompanjon

Dessa fantastiska bilder tog Caroline Dahlen av mig och Viggo häromdagen (jag har stulit dem skoningslöst från hennes blogg) när vi pratade affärer och framtidsprojekt ihop. Själv hade jag glömt kameran (bra fotograf jag är) men Caroline hade med sig sin i väskan och plåtade oss med sin fasta 50 millimeter. Caroline är en ung tjej här i bygden som HAR DET där. Och nu har jag hittat henne och tagit tag i henne och dessutom uppptäckt att hon bor i byn så tänker inte släppa henne för allt guld i världen. Om det är något vi ensamma fotografer måste lära oss så är det att hålla ihop och hon är nån jag vill hålla ihop med. Stick togheter liksom. Nätverka, dela lokaler, utrustning, jobba i team. Jag tror att framtiden ligger i detta.
Carolines blick är klar, hennes bilder ljusa, nyfikna och väldigt vackra. MY KIND OF GIRL. Sen är hennes hästbilder något från en annan värld. 
Åh jag tycker verkligen om dem. Håll ögonen öppna på henne!! 

3 reaktioner till “Caroline Dahlen-ny kompanjon”

 1. LitenElin säger:

  Fina Helena!
  Jag kommer snart våga starta en liten egen fotoverksamhet. Jag vet inte hur stort det blir i framtiden, men just nu kommer det att handla om att ha skoj, må bra och att leverera 😉
  Jag skulle gärna vilja vara med i något slags fotografnätverk där man kan träffas, diskutera, inspirera, dela ideer, dela tankar och fika.
  Jag bor ju inte där längre, men jag känner mig ändå tryggast när jag är hemma. Kanske, kanske borde vi dra i gång något uppe i sköna värmland. Att träffas ett par gånger om året.. hmm.. Vad tror du?

 2. Helena H säger:

  Come join us! Vi är redan igång och du vet att jag tror stenhårt på dig Elin!!!
  Klart att vi träffas, och ju mer konkurrens desto mer efterfrågan. Det är jag stormsäker på!
  Vad sägs, nästa träff i augusti?

  Kramar!!

 3. LitenElin säger:

  Jajaja, jag är på! Kan nästan närsomhelst i Augusti, så jag kan anpassa mig efter er!
  Och tack!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.