Bröllop, kärlek, Lisas bröllop, Personligt

Love love love

Vet ni vad, jag har haft den stressigaste sommaren i hela mitt liv. Någonstans vill jag också säga att jag har haft den bästa sommaren. För i alla denna stress, i detta med att hinna renovera ett hus och leda hantverkare, driva en restaurang som slagit publikrekord och matgästrekord, vara chef på en camping och dessutom vara bröllopsfotograf på lördagarna och dessutom vanlig fotograf på veckorna, ha en 16 månaders bebis som ännu inte börjat på dagis…ja i allt detta så upplever jag så enormt mycket kärlek. Jag vet att jag måste göra vissa val snart för i längden är min situation ohållbar, men ändå. Någonting är på väg att hända i världen. Jag är omgiven av människor som jag älskar och som ger mig så mycket. 
Det är kärlek och förståelse och värme hela vägen ut och utan att låta alltför klichéig så vill jag säga: LOVE LOVE LOVE.  Jag är så tacksam. Jag håller på att spricka av denna våg av optimism och värme som sköljer över mig och hela min omgivning. Min moster säger att det är slutet av en mayakalender…nu kommer förändringen. Det är något speciellt. Det är det.
Dessutom fick jag uppleva århundradets bröllop när Lisa och Jakob gifte sig. Jag har cirka 700 intressanta bilder därifrån men jag börjar med en (fler kommer att komma de närmaste dagarna)
Vi syns snart igen.
Kärlek och tacksamhet
/ Helena

2 reaktioner till “Love love love”

  1. becca säger:

    fint !

  2. becca säger:

    fint !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *