Uncategorized

Sommaren är fantastisk. Sällan har jag skådat så mycket avslappnat och brunbränt folk i Sverige. Stämplarna som vi sätter på våra gäster då de anländer efter 9 på festkvällarna (inträdet kostar 50 kr) syns knappt för deras bruna armar. Alla är glada och lugna, ingen hysteri.
Min personal är absolut fantastisk. Jag skulle så gärna vilja hitta på nåt kul med dem efter somarens slut, som att bjuda dem på personalresa till Ibiza, men vi får se hur det blir. Jag ska iallafall försöka behålla dem alla till nästa år, men de mest hårt arbetande människorna får alltid förr eller senare ett fast jobb och då har de inte stönner att komma och slita i min tomteverkstad av små fräsiga fröknar.

Jag hinner dock inte fotografera den här sommaren då jag jobbar uppemot 100 timmar i veckan, men det kommer förhoppningsvis att komma. Bröllopen är som små oaser av bildtillverkande.

Har fixat ett nytt pass och bokat en biljett till New York den första september för att att shoppa på Urban Outfitters och B&H Photo för att kanske köpa en ny Nikon D2Xs http://nikonimaging.com/global/products/digitalcamera/slr/d2xs/index.htm

Min Nikon D70 börjar kännas liten och klen, med för liten sökare och display(jag har ju ändå haft den i tre år) och när jag igår kände på vår vakt Olles nya Canon blev jag lite avundsjuk….jag är inte prylgalen, vill bara ha de rätta verktygen för skapa romantikdrypande bilder.

Imorgon ska jag till Heidruns Cafe och läsa en text som de publicerade i Heidruns Tidene. Lite nervöst, förra söndagen hade de 250 gäster…jag är ingen scenmänniska även om jag gillar att uttrycka mig. Vi får se om jag fixar det.

Förhoppningsvis blir det snart fler bilder. Kyss på er alla vackra människor som jag får turen att möta.