Maison Scotch, Mode, Stil

Den perfekta parkasen

Parkas. Vilket underbart plagg. Tidlöst, funktionellt, snyggt. Jag började bära parkas redan som tonåring, sedan dess har det typ aldrig varit ute. Har varit på jakt efter en den senaste månaden, och i Paris hittade jag den.
Det var dagen efter mitt maraton som jag haltade runt och hittade den inne hos Maison Scotch. Med vackra detaljer och foder.
Så matchar den ju vår rosa Pippi Långstrump-hall.

2 reaktioner till “Den perfekta parkasen”

 1. Made in Persbo...Carina säger:

  Du är ju för söt! Tusen tack för alla dina rara ord! Det känns konstigt att få så mycket positiv feedback från någon som tar så fina bilder som du gör! Har suttit och kollat dina bröllopsbilder en låååång stund nu och de är ju underbara! Särskilt förtjust blev jag i gästfotograferingarna med lustig rekvisita och så mycket glädje. Hi hi hi…så roliga att titta på!

  Jag har hållit en och annan privatlektion på ett par-tre timmar där eleven själv styr vad lektionen ska innehålla helt efter deras behov och önskemål.
  Har haft funderingar på att dra igång någon webbaserad kurs också men tiden att sätta sig in i den tekniska biten för att få det att fungera har inte funnits än så det är inget som kommer att komma igång i närtid.

  Kram kram, Carina

 2. Helena H säger:

  Åh vad det låter spännande Carina. Du är ju min idol. Jag hör av mig om hur jag tänkt vi skulle fortsätta!! Vill gärna ha ett samarbete…bli din lärling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *