Okategoriserade

Interfood-mässan 2009

De senaste dygnen har varit ett töcken. Allt går i ett, möten där och fixningar där. Organiseringar, planeringar, fixningar och ovanpå detta en enorm lust till social samvaro och fest. Detta trots en underlig 24 timmars influensa. Snurrigt.
I år har jag en gång för alla tagit itu med alla matleverantörer till cafét och det finns otroligt mycket pengar att spara bara genom att vara lite mer streetsmart och mindre lojal. Vi har haft Färskvarucentralen i 10 år utan en krona rabatt och det kan ju inte vara rätt.
Jag bjöd helt enkelt in både Färskvarucentralen, Menigo och Servera och de som ger oss bäst rabatter är de vi kommer använda oss av. 
Vi blev inbjudna till fest i Göteborg av Menigo samtidigt som Interfood-mässan pågår i början av nästa vecka. Jag tar med mig kocken och en gammal kär vän som jobbat hos mig länge så åker vi dit och dricker vin och smakar på champagne och äter mat  och ser om vi kan flörta till oss ett superavtal. Allt handlar visst om relationer nuförtiden förstod jag på säljarna, och det stämmer.
De med mest socialt kompetenta försäljare är de som kommer sälja mest. 
Jag kanske ska bli försäljare? I framtiden alltså. Slog mig lite att det kanske skulle kunna passa mig.

Jag är inte alltför snygg, jag känns ärlig och uppriktig med glimten i ögat och har förmågan till att få folk att öppna sig.  Lite så ser jag på mig själv. Men kanske är det fel.

Försäljare ska få stå på min lista över potentiella framtidsjobb iallafall.