Bröllop

Välkommen!

Ser att det kommer in in hel del nya människor här nu och det är säkert ni från fest och bröllopsmässan från i lördags som är inne och kikar.

Ni har nu kommit till min blogg som jag faktiskt har haft sedan november 2005. Oj, det låter verkligen som jag varit i bloggvärlden länge men till en början publicerade jag mer kvalité än kvantitet.

Vill ni ser mer bilder scrollar ni till höger ner i arkiv eller så går ni in på www.helenahenriksson.com.

Så vem är jag? Det undrar jag själv ibland. Även om gåtorna om vem man är blir färre med åren så har jag ändå bestämt mig för att använda hela mitt liv till att ta reda på vem jag är och aldrig sluta fråga. För jag tror att man ändras och jag tror på att ingenting någonsin är konstant.

Iallafall, bröllopsmässan i lördags. Jag hade inte tid att fotografera men vi lyckades iallafall knäppa några bilder med min leica på slutet.

Här är jag tillsammans med min fina dator. Jag har lockat håret dagen till ära för av någon anledning har jag alltid mycket roligare när jag har lockat hår.

__________________________________________

Fina Maritha som faktiskt gick i gymnasiet tillsammans med mig och som dessutom är gift med en gammal kompis till mig. Hon är verksam i Karlstad och har öppnat en ateljé på en hörna. Väldigt fin tjej som jag gärna skulle jobba ihop ned mer.

______________________________________

Fantastiska Loka brunn med underbara Helena som representant som lät mig hyra ett hörn. Till Loka brunn ska jag åka med mamma och pappa snart. De älskar spavistelser lika mycket som mig.

Ett av våra gemensamma drömprojekt är att äga ett spa (blir den dagen vi säljer campingen) så jag är alltid lite sotis på alla som jobbar med spa´n. Helena var en sådan där ödmjuk, bedårande och spännande flicka som man önskar att man varit barndomskompis med.