Okategoriserade

Följ med mig

I samband med att jag behöver ändra en hel del saker i mitt liv för det som komma skall har jag bestämt mig för att flytta min blogg, eller rättare sagt börja skriva på ett annat ställe.
Den här bloggen kommer inte försvinna utan kommer att leva kvar i sin ursprungliga form för all framtid ute på the word wibe web.
Jag har haft den här bloggen sedan november 2005 och den har gett mig så otroligt mycket kärlek och det är väldigt mycket saker som hänt under den tiden. Jag är inte samma person som då. När jag försöker erinra mig om varför jag började blogga måste jag gå tillbaka till mitt allra första inlägg och det är det lika uppenbart som att snön är vit. Det är fortfarande det finaste inlägget jag skrivit. Jag ryser av tanken på den där fantastiska dagen och den där lilla texten som jag fick till. När text och ord börjar hångla.
Själva grunden till varför jag började blogga var för att jag ville ha min egen lilla tidning, en egen liten skaparlåda som inte bara ligger i en byrålåda. Ett forum för att visa bilder. Med tiden kom bloggen att bli något annat.
Den har alltid gett mig kärlek, inte en enda ond kommentar har synts till. Men jag har känt att det är dags att gå vidare, att prova ett nytt format där bilderna och kreativiteten får lite större plats. En vitare blogg som utmanar mig som skapare. Kanske som en löpare som behöver en ny löprunda att springa på.
Vem vet, jag kanske inte kommer trivas alls utan vilja gå tillbaka till den här bloggen som har funkat på många sätt. Men just nu är det www.helenah.se som gäller. Jag hoppas evinnerligt att ni följer med mig.