Böcker, Bok, Bröllop, Lisas bröllop

Lisa och Jakobs bok

Något av det bästa jag vet är att klippa, klistra, skriva och rita i fina böcker, men nuförtiden så kan man göra väldigt fina egna inbundna böcker som håller samma kvalité som vilka avancerade bokbinderier som helst. Det är revolution, och en revolution som jag älskar.
Så om mina brudpar önskar gör jag böcker till dem. Här har jag fotograferat Lisa ur deras bok, det blev nästan vackrare än på den vanliga bilden. 
Under bröllopskvällen hade jag en fotostudio med underbar rekvisita där alla gäster fick komma och fotografera sig.

Det är verkligen uppskattat och det blir så himla bra.
och väldigt roligt att sitta och titta på i en bok.
Sedan lite mörk himmel för att inse allvaret.

Grymt sjysst bok måste jag säga. Återkommer med fler.
Ciao så länge mina kära vännner!