Barn, Min son, Viggo

Viggo 11 mån

Åh vårt lilla badtroll ska fylla 11 månader den 31:a. men har ju ingen födelsedag den här månaden. Kan inte förstå att han blir så stor. 
För ett år sedan var jag så rund om magen då han låg därinne och jag hade svällda fötter och ville bara sitta hemma och läsa om barn och förlossning och mammarollen och jag kunde knappt ta mig någonstans och ville heller inte ta mig någonstans. Jag försökte åka skidor men åh vad jag fick förvärkar, hade typ förvärkar redan i 6:e månaden.
Och nu fyller han 11 månader. Vart tar tiden vägen? Hjälp. stoppa den.

3 reaktioner till “Viggo 11 mån”

  1. Gunn säger:

    Men oj oj oj, vad gossig och söt han är!!

  2. VACKRA hem och interiör säger:

    Badtroll var rätt ord… ett sött badtroll. Gillar verkligen afghanen i inlägget innan…

  3. Helena H säger:

    söta ni

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.