Uncategorized

Vårtal

Jag fick ett mail för en månad sedan som gjorde mig väldigt glad:


”Fredrik Lindström har gjort det, likaså Theodor Kallifatides,Cecilia Hagen, Magnus Härenstam, Margareta Krook och många andra…men Elisabet Söderström gjorde det första gången – på Skansen 1974. De talade alla till våren.Du talar till många människor dagligen med hela din fantastiska inspirerande personlighet, och jag funderar nu på om du vill göra oss den äran, att vid vårt första valborgsfirande – även hålla tal till våren ?

Platsen skulle vara Rådoms bygdegård 30/4 ca kl 19, och efteråt så kommer Östmarks bygdekör att ta ton till den sprakande brasan.” 

Vad säger man till ett sådant mail liksom?
Självklart och tack för det fantastiska förtroendet underbara Emelie Lunde. Nu hoppas jag att jag får se er alla där.

1 reaktion till “Vårtal”

  1. Anonymous säger:

    Det absolut bästa och mest inspirerande vårtal jag någonsin hört!
    Tack!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.